TÄSSÄ ON RUNSAS TERVETULIAISPAKETTISI!

 

SAAT:

1. ÄÄNEEN LUETTAVAN OMA TIETOKIRJANI MAAILMA -KIRJAN, SEKÄ KIRJAN SÄHKÖISEN VERSION

Muhkea tietokirja on pullollaan jännittävää tietoa ja hauskoja tehtäviä. Lapsi oppii monia uusia sanoja ja asioita, jotka toistuvat helppolukuisissa kirjoissa.

2. KAKSI HELPPOLUKUISTA OPI LUKEMAAN -KIRJAA, SEKÄ KIRJOJEN SÄHKÖISET VERSIOT

Opi lukemaan -kirjojen aiheet mukailevat ääneen luettavaa kirjaa. Opi lukemaan -kirjoissa on helppoja tekstejä, joita lapsi voi harjoitella lukemaan itse. Lue kirjat ensin lapselle ääneen ja rohkaise häntä sitten lukemaan itse. Kirjoissa on paljon vinkkejä lukemisen harjoitteluun. Voitte myös etsiä tarinoissa seikkailevaa Pallero-pistettä kavereineen!

3. VALKOTAULUN, KIRJAKASSIN JA KIRJANMERKIN, JOKA TOIMII MYÖS VIIVOITTIMENA JA SUURENNUSLASINA

Reilunkokoinen valkotaulu tusseineen sekä kirjainmalleineen on oivallinen apuväline, kun lapsi haluaa harjoitella kirjoittamista. Saa siihen toki piirtääkin! Pakkaa kirjat kestävään kirjakassiin, kun olette lähdössä liikkeelle. Monitoimikirjanmerkin avulla voitte metsästää pientä Palleroa tekstin seasta.

4. OPI LUKEMAAN -KIRJANEN, JOSSA ON LUKUVINKKEJÄ JA OPASTUSTA VANHEMMILLE

Tästä kirjasesta voit lukea tietoa Opi lukemaan -sarjasta sekä vinkkejä lukemaan opetteluun.

5. NETTIPELEJÄ, JOTKA TUKEVAT OPPIMISTA

Sarjan tilaajana sinulle aukeaa pelimaailma, joka auttaa lasta lukemaan oppimisessa. Lisätietoa kirjautumisesta löydät tervetuliaispaketista.

TIIVISTETTYÄ TIETOA VAUKIRJAN OPI LUKEMAAN -SARJASTA

  • Jokainen kirjapaketti sisältää yhdessä ääneen luettavan kirjan sekä kaksi helppolukuista opi lukemaan -kirjaa. Lisäksi saat oikeudet ostamiesi kirjojen sähköisiin versioihin sekä oppimista tukeviin nettipeleihin.
  • Kirjapakettien hinta on 16,95 € (+ pakkaus- ja postituskulut 4,95 €).
  • Päätät itse, montako pakettia haluat. Peruutus onnistuu helposti Vaukirjan Omien sivujen kautta.
  • Sarja on jaettu kolmeen tasoon ja se koostuu yhteensä 17 kirjapaketista: 17 ääneen luettavaa kirjaa, 34 opi lukemaan -kirjaa, opas vanhemmille, kirjakassi, kirjanmerkki joka toimii myös viivoittimena ja suurennuslasina sekä kirjoitustreeneihin soveltuva valkotaulu.
  • Sarja on kehitetty yhteistyössä fil. tri Liv Engenin kanssa. Norjalainen Engen työskentelee yliopistollisessa Nasjonalt senter for leseopplæring og leseforskning -keskuksessa.